Τελευταίες Ανακοινώσεις
{"effect":"fade","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ERASMUS+

erasmus+ Λογότυπο Erasmus+

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα στο πλαίσιο της υλοποίησης του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ με θέμα: «Design and Bauhaus: Ηistory Inspires the Future» που διοργάνωσε το Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 για την διάδοση των αποτελεσμάτων στην τοπική κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Δήμαρχος του Δήμου Αγίου Δημητρίου κ. Μαρία Ανδρούτσου, η Αντιδήμαρχος Προστασίας Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Κατερίνα Ασημακοπούλου, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κ. Σπήλιος Διαβολίτσης, η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Αγίου Δημητρίου κυρία Κανελλάκη, πολλοί Διευθυντές και Υποδιευθυντές Δ.ΙΕΚ, κ.λπ.
Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται προς τον Διευθυντή του Δ.ΙΕΚ Χαϊδαρίου κ. Τάσο Κακούρο, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και προσφέρθηκε ευγενικά να την καλύψει φωτογραφικά με ομάδα σπουδαστών της ειδικότητας «Τέχνη Σκηνοθεσίας», αποτελούμενη από τους κ.κ. Στυλιανό Δάγκα, Ιωάννη Παρασκευόπουλο, Γεράσιμο Ευαγγελάτο και Ειρήνη Χατζή.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από το Δ.ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου και από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κ. Σπήλιο Διαβολίτση οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της ειδικότητας «Εσωτερική, Αρχιτεκτονική Διακόσμηση και Σχεδιασμός Αντικειμένων» Χριστίνα Αραμπατζή, Μαρίνα Βαρβαρή, Σοφία Ζυγούρη και Αναστάσιος Τσομπανούδης, οι οποίοι σχεδίασαν και επιμελήθηκαν την πρωτότυπη κατασκευή της Ανταλλακτικής Βιβλιοθήκης, που λειτουργεί στο σταθμό μετρό «Άγιος Δημήτριος».

1

2

3 4 easter 2016 313z
1 188240 easter 2016 311 easter 2016 357 easter 2016 362

About the Author: IEK Admin