Τελευταίες Ανακοινώσεις
{"effect":"fade","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

Αναζήτηση Πρακτικής Άσκησης – Τομέας Πληροφορικής

Redware

 

Εκδηλώνουμε το ενδιαφέρον της εταιρίας RedWare να απασχολήσει φοιτητές ειδικότητας πληροφορικής για πρακτική άσκηση.

Η RedWare είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρία τεχνολογίας πληροφοριών. Με την πολυετή εμπειρία στον τομέα της υποστήριξης εφαρμογών λογισμικού και το απόλυτα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, η RedWare αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τους συνεργάτες της. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης στην RedWare.

Τα προσόντα τα οποία αναζητούμε στους ενδιαφερόμενους φοιτητές είναι η άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και τεχνικής υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων. Επιθυμούμε άτομα με άνεση και ευγένεια στην επικοινωνία, υπεύθυνα και αποτελεσματικά με ικανότητα στην οργάνωση και ανάληψη πρωτοβουλιών. Τέλος, η δυνατότητα ομαδικής εργασίας, γρήγορης αντίληψης και θετικής διάθεσης είναι προσόντα που θα εκτιμηθούν.

Τα καθήκοντα των αντίστοιχων θέσεων πρακτικής άσκησης περιλαμβάνουν την καθημερινή διαχείριση και άμεση επίλυση προβλημάτων καθώς και τον καθορισμό της βέλτιστης λύσης σε θέματα hardware και software. Επιπλέον, απαιτείται η συνεχής παρακολούθηση της λειτουργίας και της απόδοσης των συστημάτων και του δικτύου της εταιρίας. Στα καθήκοντα αυτά επίσης εντάσσονται η συμμετοχή σε νέα project και στην ανάπτυξη νέων υποδομών. Τέλος, ο φοιτητής θα είναι υπεύθυνος για τη συνεχή και αδιάλειπτη ομαλή λειτουργία των υποδομών της εταιρείας.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο δυναμικό της εταιρίας μας, παρακαλείστε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ορίσουμε προσωπική συνάντηση.

 

Με εκτίμηση,
Κατερίνα Παπαοικονόμου

Εταιρία REDWARE
Αγίων Πάντων 123, Καλλιθέα
τηλ: 211-6001400

 


ΟΤΕ – Όμιλος Εταιριών

 

Κύριο μέλημα του Ομίλου ΟΤΕ αποτελεί η προσφορά ευκαιριών πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και σπουδαστές, που επιθυμούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις που έχουν αποκομίσει από την ακαδημαϊκή τους πορεία, σε ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο την τετραετία 2015 με 2018, πάνω από 2.300 σπουδαστές από ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ επέλεξαν τον Όμιλο ΟΤΕ για την πρακτική τους άσκηση, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των σπουδών τους. Συνθήκη που τους επέτρεψε να αποκτήσουν πλούσια εργασιακή εμπειρία στις λειτουργικές μονάδες του Ομίλου και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν (onthejob training) και να αναπτύξουν δεξιότητες που ενισχύουν την εργασιακή και προσωπική τους εξέλιξη, θέτοντας βάσεις στην μετέπειτα καριέρα τους.

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, από μέρους μας, υπάρχουν συνεχείς ανάγκες για την κάλυψη θέσεων από φοιτητές των παρακάτω ειδικοτήτων:

 • Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού
 • Μηχανικών Πληροφορικής
 • Πληροφορικής
 • Πληροφορικής & Επιχειρησιακού Σχεδιασμού
 • Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών
 • Η/Υ Συστημάτων & Δικτύων
 • Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων
 • Οικονομίας & Διοίκησης
 • Επικοινωνίας ΜΜΕ
 • Εμπορίας
 • Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων
 • Τεχνολογίας Internet.

Όσοι σπουδαστές ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στον Όμιλο ΟΤΕ, παρακαλούνται θερμά να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση ενδιαφέροντος, στον σύνδεσμο: https://www.practiceinote.gr.

Χρήσιμες πληροφορίες:

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν όλα τα πεδία της φόρμας, επισυνάπτουν το βιογραφικό τους σημείωμα και προχωρούν σε αποστολή. Εάν η διαδικασία έχει γίνει σωστά (π.χ. συμπλήρωση όλων των πεδίων), άμεσα λαμβάνουν στο e-mail τους ένα εξαψήφιο (6) αριθμό (PIN), ως επιβεβαίωση της ορθής υποβολής της αίτησης.

Μετά τη λήψη κάποιας αίτησης στην ηλεκτρονική βάση της εταιρείας μας, προχωράμε σε επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των επιχειρησιακές μονάδων, την τρέχουσα χρονική περίοδο.

 

Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την ανταπόκριση και τη συνεργασία.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας,


Με εκτίμηση,
Δημήτρης Μεγρέμης
HRD Senior Specialist
Διεύθυνση Business Partner Operations (BPO) Ομίλου ΟΤΕ
 
ΟΤΕ Α.Ε.
Λ. Κηφισίας 99, 151 24 Μαρούσι, Αθήνα
Τ: 210 611 1011
Τ: 210 611 8116
Κ: 6977 609010
Ε: dmegremis@ote.gr

 

   

 

 


 

Σιούφας και Συνεργάτες
Δικηγορική Εταιρία

 

Στην Δικηγορική Εταιρεία Σιούφας και Συνεργάτες αναζητάμε νέους συνεργάτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι από την ειδικότητα Διοίκηση και Οικονομία ή Πληροφορική ή συναφούς ειδικότητας, τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι της σχολής. Προσφέρουμε ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον όπου μπορούν οι νέοι συνεργάτες να εκπαιδευτούν πάνω στο αντικείμενο που έχουν σπουδάσει και να το εξελίξουν.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν ενδιαφέρον μπορούν να μας αποστείλουν το βιογραφικό τους στο email human.resources@sioufaslaw.gr  ή να μας καλέσουν στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210-3673036, κα Χριστοπούλου.


Με εκτίμηση,

Χριστοπούλου Ανδριανή
HR Business Partner
Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων

Τηλ.: 210-3673036
Fax:   210-3673070

 

 

 

 

 

 

 


ΥΠΠΕΘ

 

Το ΥΠΠΕΘ προτίθεται να δώσει επιπλέον  πέντε θέσεις για πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων σε ΙΕΚ με ειδικότητες Πληροφορικής.

Ήδη έχει διαθέσει από τον Σεπτέμβριο 6 θέσεις πρακτικής για ενδιαφερόμενους να εργαστούν σε νέες τεχνολογίες αιχμής οι οποίοι εργάζονται αυτή τη στιγμή στο ΥΠΠΕΘ με αμοιβαίο όφελος.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικών και δικτυακών συστημάτων αναζητά ακόμη πέντε άτομα στις ειδικότητες Πληροφορικής για πρακτική άσκηση από τον Απρίλιο του 2019 (ή και μετέπειτα) και για ένα οκτάμηνο στο κεντρικό κτίριο του ΥΠΠΕΘ στο Μαρούσι.

Ειδικότερα σας γνωρίζουμε ότι η Υπηρεσία μας ενδιαφέρεται να απασχολήσει (από τους πέντε τους τρεις) σπουδαστές σας της ειδικότητας Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, προκειμένου να κάνουν 960 ώρες πρακτική άσκηση.

Στο χρονικό διάστημα οι πρακτικά ασκούμενοι θα ασχοληθούν στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικών ? Δικτυακών Συστημάτων, με τα παρακάτω αντικείμενα σχετικά με την ειδικότητά τους και αναλυτικότερα:

 1. Υποστήριξη χρηστών σε θέματα λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών γραφείου
 2. Εγκατάσταση και αναβάθμιση προγραμμάτων
 3. Συντήρηση και επισκευές Η/Υ και εκτυπωτών
 4. Σύνδεση εκτυπωτών και περιφερειακών συσκευών

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι πρακτικά ασκούμενοι έχουν εργασθεί στο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης έχουν αποχωρήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις ως προς τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησαν αλλά και από το εργασιακό συναδελφικό κλίμα που αντιμετώπισαν.  

 

Αν υπάρχουν κάποιοι ενδιαφερόμενοι από το ΙΕΚ μπορούν να επικοινωνήσουν στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

 

 

Ιωάννης Κατωπόδης
Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ηλεκτρονικών και Δικτυακών Συστημάτων ΥΠ.Π.Ε.Θ.
Τηλ 210 3442691
e-mail: jkatop@minedu.gov.gr

 


 

Threenitas SA

 

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης, σχεδιασμού, υλοποίησης, λειτουργίας και  διαχείρισης ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών (mobile & web).

Σκοπός της παρούσας επικοινωνίας είναι να δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας για σπουδαστές που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν την πρακτική τους στη εταιρία μας. Οι ειδικότητες που μας ενδιαφέρουν είναι Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών.

Θα ήθελα να ενημερώσω ότι κατά την περίοδο της πρακτικής τους άσκησης οι σπουδαστές έρχονται αντιμέτωποι με  σημαντικές αρμοδιότητες σε έργα που υλοποιεί η εταιρία μας. Στόχος μας είναι οι σπουδαστές να παραμείνουν στην εταιρία μας, ως εργαζόμενοι και μετά το πέρας της πρακτικής τους άσκησης.

Είμαστε στη διάθεση σας και για κάποια συνάντηση προκειμένου να μας γνωρίσετε και να ενημερωθούμε αναλυτικότερα  για τον οδηγό σπουδών σας.

 

Με εκτίμηση,

Christianna Dimitropoulou
Administration Officer

Threenitas SA | digital media engineering
tel: +302102208570 #301
emailcdimitropoulou@threenitas.com
wwwwww.threenitas.com | www.letsplace.gr

 

 


 

megArt gallery

 

Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω το ενδιαφέρον μου ως πρόεδρος της ΑΜΚΕ Έλληνες & Ξένοι Δημιουργοί GFC και της MegArt Gallery για απασχόληση σπουδαστών της ειδικότητας Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/Web Designer-Developer/Video Games) του ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου στα πλαίσια της Πρακτικής Άσκησης.
Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην ομάδα μας και να συμμετάσχουν σε ποικίλα projects, όπως η κατασκευή οπτικοακουστικού υλικού για εικαστικά events, η δημιουργία διαφημιστικού υλικού για τα social media, διαχείριση της ιστοσελίδας κλπ.
Αποστολή βιογραφικών στο megartgallery@gmail.com με την ένδειξη Πρακτική Web Designer.

 

Με εκτίμηση
Δημοσθένης Παγουλάτος

 

 

 

 

 


ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΙΣ

Ποιοι Είμαστε:

Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΙΣ, βασιζόμενη στην ιδέα του crowdsourcing , έχει ως κύριο στόχο να συγκεντρώσει παλιούς φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και στη συνέχεια με την βοήθεια εθελοντών μας να τους επιδιορθώσει, προκειμένου να τους προμηθεύσει σε μαθητές δημοτικών και γυμνασίων σε ολόκληρη τη χώρα.

Στόχος της δράσης μας είναι να εξοπλίσει κάθε μαθητή σε όλα τα σχολεία της χώρας με έναν χαμηλού κόστους, χαμηλής ισχύος, συνδεδεμένο στο διαδίκτυο laptop, το οποίο διαθέτει κατάλληλο εκπαιδευτικό λογισμικό.

Έτσι όλοι οι μαθητές θα έχουν την δυνατότητα να χειρίζονται μόνοι τους ηλεκτρονικό υπολογιστή, αναπτύσσοντας τις μαθησιακές τους ικανότητες και γνωρίζοντας τον κόσμο του σύγχρονου διαδικτύου.

Οι εθελοντές μας έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη θεωρητική και πρακτική γνώση στην επιδιόρθωση παλιών ηλεκτρονικών υπολογιστών και laptop, αποκτώντας έτσι πολύτιμη εργασιακή εμπειρία ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

 

Περιγραφή θέσης:

Η Κοινωνική Επιχείρηση ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΙΣ αναζητά αποφοίτους Δ.ΙΕΚ  που θα συμμετέχουν στην επισκευή και αναβάθμιση των δωρεών της δράσης.

Ο/Η κατάλληλος/η υποψήφιος/α θα εκπαιδευτεί στην επισκευή υπολογιστών, laptop και άλλων εξαρτημάτων πληροφορικής που παραδίδουν οι δωρητές στο κατάστημα της ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΙΣ πάντα σε άμεση συνεργασία με άλλα μέλη της ομάδας (υπεύθυνο καταστήματος, τεχνικό υπεύθυνο καθώς και επισκεπτών του καταστήματος) προκειμένου να επιδιορθώνονται και να παραδίνονται οι υπολογιστές πλήρως λειτουργικοί.

Απαιτήσεις χρόνου:

 • Χωρίς δέσμευση.
 • Επιθυμητή συμμετοχή 5 ημέρες την εβδομάδα.
 • 4-8 ώρες ημερησίως σε συνεννόηση με τον εθελοντή.

 

Απαραίτητα Χαρακτηριστικά:

 • Γνώσεις σε Η/Υ.
 • Βασικές γνώσεις σε google search.
 • Επιθυμητή η πρότερη γνώση ή σπουδές (τρέχουσες ή ολοκληρωμένες) σε επισκευή υπολογιστών.
 • Υπευθυνότητα.
 • Οργάνωση.
 • Ομαδικό Πνεύμα Αλληλοβοήθειας
 • Επαγγελματισμός και διάθεση προσφοράς.
 • Προϋπηρεσία σε κοινωνική δομή θα ληφθεί σοβαρά υπόψιν.

 Σε περίπτωση που οι εθελοντές σπουδάζουν ή εργάζονται, προσφέρονται ευκαιρίες ελαστικού ωραρίου της πρακτικής τους εργασίας στα πλαίσια του εθελοντισμού.

Γιατί να προσφέρεις στον οργανισμό μας

 • Πρακτική αποκόμιση γνώσεων Η/Υ με ενθάρρυνση της ανάληψης πρωτοβουλιών στην εφαρμογή δημιουργικών ιδεών. 
 • Προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας μέσω της δημιουργίας νέων εφαρμογών πληροφορικής.
 • Δημιουργική εργασία σε ατομική και ομαδική βάση με νέους ανθρώπους, σε συνδυασμό με ευέλικτο πρόγραμμα ενασχόλησης. 
 • Συμμετοχή σε δραστηριότητες που έχουν ως απώτερο σκοπό την καταπολέμηση του τεχνολογικού αναλφαβητισμού ειδικά σε παιδιά. 
 • Ενίσχυση της προστασίας του περιβάλλοντος μέσω της μείωσης e-waste.
 • Συνεχής εκπαίδευση και καθοδήγηση από εξειδικευμένους τεχνικούς, η οποία συνοδεύεται και από έγγραφη πιστοποίηση. 
 • Φιλικό κλίμα που βάζει στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων τόσο τον ίδιο τον εθελοντή όσο και την ενίσχυση του προφίλ του και των δεξιοτήτων του.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Χάρης Νότης
Τηλ 215 500 4161, Ε-mail: cn@epanekkinisis.gr

 


ClickService.gr

 

Η εταιρία ClickService.gr έχει έδρα τα Πατήσια Αττικής, με δεκαπενταετή δραστηριότητα στον χώρο της πληροφορικής, εξειδικεύεται στον τομέα της εμπορίας και επισκευής υπολογιστών, tablet και κινητών αναζητά μαθητευόμενο για εκπαίδευση και πρακτική άσκηση.

Πιο αναλυτικά ο υποψήφιος, αφού έχει προηγηθεί εκπαίδευση του στα συστήματα και τις διαδικασίες επισκευών, θα απασχοληθεί τόσο στην εξυπηρέτηση πελατών όσο και στο βασικό κομμάτι επισκευών που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

Δίνεται η δυνατότητα για απασχόληση επιπλέον της πρακτικής άσκησης με όρους αγοράς.

Παρακαλούμε οποίος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της επιχείρησης στέλνοντας βιογραφικό.

Υπεύθυνος: Ιωάννης Λυραντωνάκης
ΑΧΑΡΝΩΝ 295, ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ
210 8257 224
info@clickservice.gr

Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 56, ΧΑΛΑΝΔΡΙ 15232
215 555 8714
chalandri@clickservice.gr

ΑΣΠΑΣΙΑΣ 66, ΧΟΛΑΡΓΟΣ, 15561
210 2838 224
cholargos@clickservice.gr

 


Hippie Monkeys – Υπηρεσίες διαδικτύου
www.hippiemonkeys.com

Έχοντας υπόψιν τις σύγχρονες συνθήκες εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, εμείς διαφέρουμε ! …. Γιατί είμαστε μια Full Stack εταιρία που ασχολείται με δικές της επενδύσεις στο E-commerce, επομένως και έχουμε πελατοκεντρική φιλοσοφία ως εκ τούτου και στην έμφαση στην ποιότητα.

Θέσεις πρακτικής Άσκησης

Senior Web Designer
Είσαι ο ιδανικός υποψήφιος εάν :
1.Έχεις εξοικείωση με HTML/HTML5, CSS/CSS3, Καλή γνώση του Adobe Photoshop και Illustrator και ιδανικά γνώση κάποιου CMS
2. Σου αρέσει να σχεδιάζεις σελίδες και έχεις ενδιαφέρον για το Ux- Ui Design
3. Έχεις ομαδικό πνεύμα και όρεξη για δουλειά!
4. Έχεις καλές γνώσεις Αγγλικών

Graphic Designer
Είσαι ο ιδανικός υποψήφιος εάν :
Σου αρέσει να σχεδιάζεις!!
Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στην ομάδα μας και να συμμετάσχουν στη δημιουργία λογοτύπων, δημιουργικών για eshops και τα social media, τη δημιουργία σταμπών για Tshirts (Tshirtakias.gr) κλπ.

Graphic Designer
Είσαι ο ιδανικός υποψήφιος εάν :
Θα ήθελες να εξελιχθείς στο E-Marketing και να εκπαιδευτείς σε τεχνολογίες SEM-SEO

Τι σου προσφέρουμε;

Εάν έχεις όρεξη για δουλειά, πάθος για διάκριση και επιτυχία,ειλικρινή και φιλικό χαρακτήρα και ομαδικό πνεύμα, εμείς σου παρέχουμε πενθήμερη εργασία σ? ένα ευχάριστο, σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας. Εάν πληρείς τα παραπάνω θα μπορούσε η πρακτική σου να είναι και Έμμισθη.

Αποστολή Βιογραφικών στο career@hippiemonkeys.com με την ένδειξη “Πρακτική web ? Designer ή Graphic Designer”

 


Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων – Υπουργείο Οικονομικών

Αναρτούμε έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τις θέσεις πρακτικής εργασίες για σπουδαστές σας.

Ενδιαφερόμαστε για θέσεις Πληροφορικής (τεχνικοί συστημάτων και δικτύων) Περιφερειακού εξοπλισμού.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών συστημάτων χειρίζεται όλα τα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου Οικονομικών και στη διεύθυνσή μας υπάρχουν διαθέσιμες  θέσεις για πρακτική άσκηση.

Σας παρακαλώ απαντήστε μας σύντομα αν ενδιαφέρεστε δεδομένου ότι 15/12/2018 είναι η τελευταία διαθέσιμη ημερομηνία για την έναρξη πρακτικής στο 2018. Για να προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες πρέπει ο υποψήφιος ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι  30/11/18.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για περισσότερες πληροφορίες.

 

Με εκτίμηση


Μαριάνθη Ψωμά
Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής, MBA
Τμήμα Γ ‘ – Διαχείρισης Περιφερειακού Τερματικού Εξοπλισμού & Λογισμικού
Διεύθυνση Διαχείρισης Υπολογιστικών Υποδομών και Κυβερνητικού Νέφους
Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων
Υπουργείο Οικονομικών
τηλ. +30 210 480 2312, κινητό. 6949147903
Χανδρή 1 και Θεσσαλονίκης- 18346, Μοσχάτο
email: m.psoma@gsis.gr

 

ΣυνημμένοΠρακτική άσκηση σπουδαστών ΙΕΚ σε υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών

 


ΥΠΠΕΘ

Αγαπητές και αγαπητοί  συνάδελφοι,

Το ΥΠΠΕΘ προτίθεται να δώσει ακόμη πέντε θέσεις για πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων σε ΙΕΚ με ειδικότητες Πληροφορικής.

Ήδη έχει διαθέσει από τον Σεπτέμβριο 4 θέσεις πρακτικής για ενδιαφερόμενους να εργαστούν σε νέες τεχνολογίες αιχμής οι οποίοι εργάζονται αυτή τη στιγμή στο ΥΠΠΕΘ με αμοιβαίο όφελος.

Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικών και δικτυακών συστημάτων αναζητά ακόμη πέντε άτομα στις  ειδικότητες Πληροφορικής για πρακτική εξάσκηση από τον Ιανουάριο  του 19  (ή και νωρίτερα)  και για ένα οκτάμηνο  στο κεντρικό  κτίριο του ΥΠΠΕΘ στο Μαρούσι.

Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, επικοινωνήστε παρακαλώ στο παρακάτω e-mail.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Ιωάννης Κατωπόδης
Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ηλεκτρονικών και Δικτυακών Συστημάτων ΥΠ.Π.Ε.Θ.
Τηλ. 210 3442691
e-mail:
 jkatop@minedu.gov.gr

 


 

Jet Service

Η εταιρία JetService με έδρα τα Βριλήσσια Αττικής, με δεκαετή δραστηριότητα στον χώρο της τεχνολογίας, η οποία εξειδικεύεται στον τομέα της εμπορίας και επισκευής υπολογιστών, tablet, κινητών και λοιπών ειδών τεχνολογίας αναζητά άτομο για εκπαίδευση και πρακτική άσκηση από τον κλάδο πληροφορικής τεχνικών υπολογιστών και δικτύων.

Πιο αναλυτικά ο υποψήφιος συνεργάτης, αφού έχει προηγηθεί εκπαίδευση του στα συστήματα και τις διαδικασίες της εταιρίας, θα απασχοληθεί τόσο στην εξυπηρέτηση πελατών όσο και στο βασικό τεχνικό κομμάτι που δραστηριοποιείται η εταιρεία πιθανώς και στην διαχείριση του eshopτης εταιρίας .

Δίνεται η δυνατότητα για απασχόληση επιπλέον της πρακτικής άσκησης με όρους αγοράς. Ο συνεργάτης ενδέχεται να λάβει αποζημίωση για τα μεταφορικά του έξοδα λόγω απόστασης.

Παρακαλούμε οποίος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της επιχείρησης στέλνοντας βιογραφικό.

 

Χατζηκυριάκος Μιχάλης
Αίαντος 4, Βριλήσσια, 15235
Τηλ. :  2130295260 // 6951000143
Email: info@jetservice.gr
Website: www.jetservice.gr

 


 

Auto Marin

Αξιότιμοι Κύριοι,

Προκειμένου για τις ανάγκες του ομίλου μας, μας ενδιαφέρουν μαθητές των ιδρυμάτων σας για πρακτική άσκηση. Οι περισσότεροι από αυτούς θα παραμείνουν στη συνέχεια για εργασία.

Ως όμιλος ενδιαφερόμαστε να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας και ταυτόχρονα να αποκτήσουμε νέους συνεργάτες. Ο όμιλος μας απασχολεί περίπου 130 άτομα και είναι ιδιαίτερα αναπτυσσόμενος.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται :

 • 23ο χλμ. Ε.Ο Αθηνών Λαμίας, 145 65 Άγιος Στέφανος
 • Λ. Αλεξάνδρας 75-97-105-109, 114 75 Αθήνα
 • Λ. Βουλιαγμένης 95, Βούλα
 • Λ. Βουλιαγμένης 606, Ελληνικό

 

και οι ειδικότητες που μας ενδιαφέρουν είναι :

 1. Τεχνικοί Μηχανοτρονικής
 2. Στελέχη Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου
 3. Τεχνικοί Εφαρμογών Πληροφορικής
 4. Στελέχη Διοίκησης – Οικονομίας
 5. Γραμματείς Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών

 

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας :

Κουτσέλλης Ευστράτιος
Τηλ. 210 6410701
E-mail : skoytsellis@automarin.gr

Φωτοπούλου Ευαγγελία
Τηλ. 210 6410701
E-mail: evafot@automarin.gr

  

Παραμένουμε στη διάθεσή σας, περιμένοντας τις δικές σας ενέργειες.
Με εκτίμηση

 


 

Attica Bank

Θα θέλαμε να διερευνήσουμε τη δυνατότητα εκπόνησης πρακτικής άσκησης, σπουδαστών με κατεύθυνση «Διοίκηση και Οικονομία» και «Τεχνικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών», στην Τράπεζά μας.

 

Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση
Δημήτρης Μπαρμπαριώτης
Υποδιεύθυνση Επιλογής, Ανάπτυξης, Διοίκησης της Απόδοσης και Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού
Ομήρου 23, ΤΚ 106 72, Αθήνα
t. 210 3669124, f. 210 3669401


Net Bee

Ζητείται Προγραμματιστής .NET (web developer & web designer) με εμπειρία MVC, html, css, javascript, MSSQL για πρακτική άσκηση από Ιδιωτικό ΙΕΚ.
Φιλικό εργασιακό περιβάλλον με προοπτικές εξέλιξης και εκπαίδευση.
Με εκτίμηση,


ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ-ΠΩΛΗΣΕΙΣ Η/Υ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

693 9443 943, 210 2691 347
24/7 Τεχνική Υποστήριξη: 6945435595

Ασκληπιού 69 & Ερεσού, ΑΘΗΝΑ, 10680

ΩΡΑΡΙΟ: ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11.00-17.00

 


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: (21/08/2019)

«Η Διεύθυνση Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (πρώην Υπουργείου Οικονομικών)  καλεί τελειοφοίτους σπουδαστές Ι.Ε.Κ. οποιασδήποτε ειδικότητας να υποβάλλουν την υποψηφιότητα τους για την πλήρωση μιας  (1) θέσης πρακτικής άσκησης. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι από ειδικότητες συναφείς με το αντικείμενο (Οικονομίας, Λογιστηρίου, Φοροτεχνικού γραφείου κτλ),  γραμματείας διευθύνσεως καθώς και πληροφορικής (για την υποστήριξη των προγραμμάτων e-learning).

Η πρακτική άσκηση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 31-3-2020 και θα λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας, στην Ηλιούπολη, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα 86-88.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση akadimia@aade.gr ή k.psathas@aade.gr με την ένδειξη «Πρακτική Άσκηση». Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από το Τμήμα Διοικητικής και Τεχνικής Υποστήριξης Εκπαιδευτικού Έργου  για την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής συνέντευξης.»

Ευχαριστούμε πολύ

Με εκτίμηση,

    

     Κωνσταντίνος Ψαθάς

 

 

    Διεύθυνση Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας

    Υπάλληλος Γ΄ Τμήματος

    Τηλ.: 6973831899

    e-mail: k.psathas@aade.gr

 


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: (03/09/2019)

Καλημέρα σας

Στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης σπουδαστών σας στην Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, παρακαλούμε να μας αποστείλετε βιογραφικά σημειώματα των σπουδαστών που ενδιαφέρονται, στο email: sec-gen-mngr@gsis.gr .

Παρακαλείστε  για την αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Με εκτίμηση

 

Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Γενική Διεύθυνση Υποδομών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Γραμματεία  Γεν.  Δ/ντή

Δ/νση: Χανδρή 1 & Θεσσαλονίκης 183 46, Μοσχάτο ? Αττική

Τηλ: 210-4803206-8

                                          Fax: 210-4802079

                                          Email: sec-gen-mngr@gsis.gr

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: (05/09/2019)

Η εταιρία JetServiceμε έδρα τα Βριλήσσια Αττικής,με δεκαετή δραστηριότητα στον χώρο της τεχνολογίας, η οποία εξειδικεύεται στον τομέα της εμπορίας και επισκευής υπολογιστών, tablet, κινητών και λοιπών ειδών τεχνολογίαςαναζητά άτομο για εκπαίδευση και πρακτική άσκησηστον κλάδο Μάρκετινγκ και Service.

Πιο αναλυτικά ο υποψήφιος συνεργάτης, αφού έχει προηγηθεί εκπαίδευση του στα συστήματα και τις διαδικασίες της εταιρίας, θα απασχοληθεί τόσο στην εξυπηρέτηση πελατών όσο και στο βασικό κομμάτι του service, της τεχνική υποστήριξη της διάγνωσης της επισκευής και του ποιοτικούέλεγχού σε βλάβες που θα αντιμετωπιστούν.

Δίνεται η δυνατότητα για απασχόληση επιπλέον της πρακτικής άσκησης με όρους αγοράς. Ο συνεργάτης ενδέχεται να λάβει αποζημίωση για τα μεταφορικά του έξοδα λόγω απόστασης.

Παρακαλούμε οποίος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της επιχείρησης στέλνοντας βιογραφικό.

Χατζηκυριάκος  Μιχάλης  

Αίαντος 4, Βριλήσσια  15235

Τηλ. :  2130295260 // 6951000143  

Email: info@jetservice.gr

Website: www.jetservice.gr

 


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ                   ΗΕΜΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: 26/09/2019

Καλησπέρα,

Επικοινωνώ από τεχνική εταιρία στο Γέρακα Αττικής .Η εταιρία μας αναζητεί νέους αποφοίτους από δημόσια ΙΕΚ χωρίς απαραίτητη προϋπηρεσία στις ειδικότητες ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί , τεχνικοί αυτοματισμού, τεχνικοί δικτύων και τηλεπικοινωνίων για στελέχωση συνεργείων για τηλεπικοινωνιακά έργα και στα έργα οπτικών ινών .Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε και την αγγελία μας στην χρυσή ευκαιρία .

Η εταιρία μας Edil Hellas βρίσκεται στο χώρο των τηλεπικοινωνίων εδώ και τριάντα χρόνια και θα ενδιέφερε να εκπαιδεύψουμε νέα παιδιά σε ένα κλάδο που έχει αυξανομένη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Αν θα σας ενδιέφερε θα θέλαμε να προωθήσετε την αγγελία μας στους απόφοιτους σας που θα τους ενδιέφερε μια τέτοια ευκαιρία ή αν θέλετε παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 ? 17:00 .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

https://www.xe.gr/jobs/hlektrologoi%7Cad-621735348.html

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ : g.manari@edil.gr z.oikonomou@edil.gr

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση,

Με εκτίμηση,

 

Μαναρή Γεωργία

 

Edil Hellas S.A. – Ydras 7, 15344, Athens, Greece

Phone:   +30 211 7774424

Fax:         +30 210 6514700

ΕΜΑΙΛ : g.manari@edil.gr

SITE: http://www.edil.gr


Η εταιρία Πληροφορικής Logicsoft δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών διαδικτύου από το 2009. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες :

-ανάπτυξης ισοσελίδων & ηλεκτρονικών καταστημάτων

-digital marketing & social media marketing

-ανάπτυξης web εφαρμογών

-ανάπτυξης software

Βασικός πυλώνας του υψηλού επιπέδου των υπηρεσιών μας στηρίζεται στην άρτια εκπαίδευση του προσωπικού μας το οποίο , πέραν των θεωρητικών του γνώσεων, έρχεται καθημερινά σε επαφή με ποικίλλα projects πραγματικών πελατών, με αποτέλεσμα σε πολύ σύντομο διάστημα να αποκτά μοναδική εμπειρία και επιπλέον γνώσεις, αναλόγως δε της απόδοσης των εκπαιδευόμενων συχνά προχωρούμε και σε περαιτέρω συνεργασία, πέραν της πρακτικής άσκησης. Στα πλαίσια αυτά παρέχουμε τις κάτωθι θέσεις πρακτικής ασκησης και παρακαλούμε θερμά όπως τις γνωστοποιήσετε στους σπουδαστές σας των αντίστοιχων ειδικοτήτων:

 1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΠΟΛΥΜΕΣΑ / WEB DESIGNER – DEVELOPER / VIDEO GAMES)
 2. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (MARKETING)

Προσφέρονται εκπαίδευση, ευχάριστο περιβάλλον. Οι ασκούμενοι θα αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία μέσω της ενασχόλησης σε πραγματικά projects υπο την καθοδήγηση του τεχνικού υπευθύνου. Δίνεται η δυνατότητα για απασχόληση μετά το τέλος της πρακτικής άσκησης, αναλόγως προόδου και απόδοσης. Οι συνεργάτες που διαμένουν σε μακρινές περιοχές λαμβάνουν μηνιαία κάρτα για τα μέσα μεταφοράς ή το αντίστοιχο ποσό για έξοδα μετακίνησης αν χρησιμοποιούν το δικό τους μέσο.

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους με πλήρη στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας στο info@logicsoft.gr.

Με εκτίμηση,

Τσούνη Δέσποινα

HR & Sales Manager

sales@logicsoft.gr

Web & Software Solutions

www.logicsoft.gr

Τηλ: (+30) 210 2838009

Fax: (+30) 210 2838091

 


 Πρακτική Άσκηση: 

Σπουδαστές/στριες από ΙΕΚ για τα Κεντρικά μας Serviceστη Συγγρού και την Ερυθραία ωςΤεχνικοί  Η/Υ  & Κινητών Τηλεφώνων

 

Οι αρμοδιότητές σας θα είναι:

 • Μαθαίνετε στην πράξη όλα όσα διδάσκεστε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας
 • Εργάζεστε σε μία δυναμική ομάδα και εξελίσσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας

 

Απαραίτητα Προσόντα:

 • Σπουδαστές/στριες Τμημάτων Τεχνικός Η/Υ, Τεχνικός Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών, Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας που δικαιούνται την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης μέσω ΙΕΚ
 • Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
 • Διάθεση για μάθηση και εξέλιξη
 • Αγάπη για την τεχνολογία και την καινοτομία

Anna Klikopoulou

Senior Human Resources Specialist

HR Department

49 Kifisias Avenue

GR 15123, Marousi

Tel:    +30 2109978551

Mob: +30 6952360118

Email: klikopoulou@mediamarkt.gr


H εταιρεία G-SYSTEMS TEL  ΜΕΠΕ  με αντικείμενο εργασιών την παροχή υπηρεσιών σε τηλεπικοινωνιακά έργα τελευταίας τεχνολογίας.

Ενδιαφέρεται για τεχνικούς με σχετική γνώση και αντίστοιχο ενδιαφέρον σε τηλεπικοινωνιακά έργα πεδίου σε όλη την Ελλάδα.

Σκοπός της είναι η ενσωμάτωση στα συνεργεία μας τεχνικών για πρακτική άσκηση ή πρόσληψη εφ? όσον πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις.

Για μία καλύτερη κατανόηση των δραστηριοτήτων μας  μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας:  www.g-systemstel.gr

Αν υπάρχει ενδιαφέρον επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία.

Ηλεκτρονικός  Μηχανικός

GSystems Tel

Τηλ.    : 210 970 6682

Κιν.     : 694 570 6900

Φαξ    : 210 970 6106

e-mail : ptsolis@g-systemstel.gr

Web:    www.g-systemstel.gr


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ταχ. Δ/νση : Αν. Τσόχα 5

Τ.Κ.: 115 21 Αθήνα

Τηλ: 213-2031012

Fax: 213-2031019

Ε-mail: proedros_ds@0280.syzefxis.gov.gr

Θέμα : «Πρακτική άσκηση»

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής είναι Ν.Π.Δ.Δ., υπαγόμενο στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Έχει υπό την εποπτεία του κρατικά ιδρύματα της Περιφέρειας Αττικής, που φιλοξενούν χρονίως πάσχοντες, παιδιά κι ενήλικες με αναπηρίες, καθώς και βρέφη και παιδιά τυπικής ανάπτυξης που στερούνται των οικογενειών τους και βρίσκονται σε καθεστώς ιδρυματικής φροντίδας.

Η παρουσία νέων ταλαντούχων ανθρώπων στο Φορέα μας, που επιθυμούν να εργαστούν και να προσφέρουν, αποτελεί κομβικής σημασίας προτεραιότητα για την επιτυχή συνέχιση του έργου και των υπηρεσιών προς τους/τις περιθαλπόμενους/ες.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας για την δικτύωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με την αγορά εργασίας, αναζητούμε τελειόφοιτους/ες με αντικείμενο σπουδών ή εξειδίκευση στους παρακάτω τομείς:

Ψυχολογία, Εργοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Φυσικοθεραπεία, Νοσηλευτική, Παιδαγωγική (Ειδική Αγωγή και Προσχολική Αγωγή), Βρεφοκομική, Μαγειρική, Κομμωτική, Ζαχαροπλαστική, Αισθητική, Διαιτολογία, Δασική Προστασία, Ηλεκτρολογία, Ξυλουργική,ΦυσικήΑγωγή,Πληροφορική.