Τελευταίες Ανακοινώσεις
{"effect":"fade","fontstyle":"normal","autoplay":"true","timer":"5000"}

Αναζήτηση Πρακτικής Άσκησης – Τομέας Ηλεκτρολογίας

ALERT it

Εκδηλώνουμε το ενδιαφέρον της εταιρίας Alertit να απασχολήσει φοιτητές με ειδικότητα Ηλεκτρολογίας για πρακτική άσκηση.

Η Alertit είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρία που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της ασφάλειας και της επικοινωνίας. Με την πολυετή εμπειρία στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και το απόλυτα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της, η Alertit αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για τους συνεργάτες της. Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την πραγματοποίηση της πρακτικής τους άσκησης στην Alertit.

Τα προσόντα τα οποία αναζητούμε στους ενδιαφερόμενους φοιτητές είναι η άριστη γνώση σε νέες τεχνολογίες και χρήση διαγνωστικού εξοπλισμού. Επιθυμούμε άτομα με άνεση και ευγένεια στην επικοινωνία, υπεύθυνα και αποτελεσματικά με ικανότητα στην οργάνωση και ανάληψη πρωτοβουλιών. Τέλος, η δυνατότητα ομαδικής εργασίας, γρήγορης αντίληψης και θετικής διάθεσης είναι προσόντα που θα εκτιμηθούν.

Τα καθήκοντα των αντίστοιχων θέσεων πρακτικής άσκησης περιλαμβάνουν την καθημερινή διαχείριση και άμεση επίλυση προβλημάτων στην εγκατάσταση και λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας. Επιπλέον, απαιτείται η δυνατότητα διαχείρισης και υλοποίησης τεχνικών έργων κατηγορίας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σε χώρους και θέσεις με τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό. Τέλος, ο φοιτητής θα είναι υπεύθυνος για τη συναρμολόγηση και εγκατάσταση ηλεκτρονικών πινάκων.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο δυναμικό της εταιρίας μας, παρακαλείστε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ορίσουμε προσωπική συνάντηση.

Με εκτίμηση,
Κατερίνα Παπαοικονόμου

Εταιρία Alertit
Χαροκόπου 129, Καλλιθέα
τηλ: 210-9600027
fax: 210-9600048

 


 

Gadezis

 

Τεχνική εταιρία με έδρα το Κερατσίνι ζητάει άτομα για πρακτική άσκηση στις ειδικότητες

  1. Τεχνικός Εσωτερικών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων
  2. Τεχνικός Αυτοματισμών

Μπορείτε να μας αποστείλετε βιογραφικά στο παρόν email info@gadezis.gr.

Gadezis

Λεωφόρος Σαλαμίνος 169, Κερατσίνι, ΤΚ 18756

Τηλ: (+30) 21 04311100

info@gadezis.gr

http://www.gadezis.gr

 


 

Μεϊδάνης – Ηλεκτρολογικός Εξοπλισμός

 

Πρακτική Άσκηση Τελειόφοιτων IEK Τεχνικών Εσωτερικών Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων

σε θέσεις Συμβούλων Πωλήσεων Ηλεκτρολογικού Υλικού

H Εταιρεία ΜΕΪΔΑΝΗΣ, είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στο χώρο της εμπορίας και διανομής ηλεκτρολογικού υλικού και μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει ένα δίκτυο 25 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας λύσεις ποιότητας σε επαγγελματίες και καταναλωτές.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης, η εταιρεία ενδιαφέρεται για συνεργασία με τελειόφοιτους σπουδαστές για τα καταστήματα της εταιρείας σε θέσεις Συμβούλων Πωλήσεων.

Αναζητούμε: Τελειόφοιτους ΤΕΙ με τεχνική κατεύθυνση, κατά προτίμηση στην Ηλεκτρολογία, για την εξάμηνη πρακτική τους άσκηση. Οι πρακτικά ασκούμενοι θα απασχοληθούν στα τμήματα Συμβούλων Πωλήσεων και Διοικητικής Υποστήριξης ανάλογα με την ειδικότητά τους.

Η εταιρεία προσφέρει:

  • Συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση στο αντικείμενο.
  • Δυνατότητα εργασίας πλησίον τόπου κατοικίας.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jobs@meidanis.gr με την ένδειξη Πρακτική άσκηση Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί.

 


 

Service One Α.Ε.

Η Service One Α.Ε. , η μεγαλύτερη εταιρία παροχής τεχνικών υπηρεσιών και εγκαταστάσεων στην Ελλάδα στο χώρο των ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κλιματιστικών συσκευών, ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με απόφοιτους Τεχνικούς Ψυκτικούς/Ηλεκτρολόγους Οικιακών Συσκευών.

 

Πληροφορίες: http://www.service-one.gr
Αποστολή βιογραφικών : dimitris.velaetis@service-one.gr


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ                   ΗΕΜΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ: 26/09/2019

Καλησπέρα,

Επικοινωνώ από τεχνική εταιρία στο Γέρακα Αττικής .Η εταιρία μας αναζητεί νέους αποφοίτους από δημόσια ΙΕΚ χωρίς απαραίτητη προϋπηρεσία στις ειδικότητες ηλεκτρολόγοι, ηλεκτρονικοί , τεχνικοί αυτοματισμού, τεχνικοί δικτύων και τηλεπικοινωνίων για στελέχωση συνεργείων για τηλεπικοινωνιακά έργα και στα έργα οπτικών ινών .Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε και την αγγελία μας στην χρυσή ευκαιρία .

Η εταιρία μας Edil Hellas βρίσκεται στο χώρο των τηλεπικοινωνίων εδώ και τριάντα χρόνια και θα ενδιέφερε να εκπαιδεύψουμε νέα παιδιά σε ένα κλάδο που έχει αυξανομένη ζήτηση στην αγορά εργασίας. Αν θα σας ενδιέφερε θα θέλαμε να προωθήσετε την αγγελία μας στους απόφοιτους σας που θα τους ενδιέφερε μια τέτοια ευκαιρία ή αν θέλετε παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 ? 17:00 .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

https://www.xe.gr/jobs/hlektrologoi%7Cad-621735348.html

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ : g.manari@edil.gr z.oikonomou@edil.gr

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση,

Με εκτίμηση,

 

Μαναρή Γεωργία

 

Edil Hellas S.A. – Ydras 7, 15344, Athens, Greece

Phone:   +30 211 7774424

Fax:         +30 210 6514700

EMAIL: g.manari@edil.gr

SITE: http://www.edil.gr


SMARTELE                                                                                                   ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ : 

Η εταιρία ΣΜΑΡΤΕΛΕ ΜΗΧΑΝΙΚΗ Μ.ΙΚΕ ζητά τελειόφοιτο ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη για πρακτική άσκηση σε υποκατάστημα/ αποθήκη στην περιοχή του Κορυδαλλού με αντικείμενο το εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού και ηλεκτρονικών προϊόντων. Ο/Η σπουδαστής θα έρθει σε επαφή με επαφή με βασικά ηλεκτρολογικά προϊόντα, με τις τεχνικές προδιαγραφές τους και θα αποχτήσει
εμπειρία γύρω απο την εμπορική δραστηριότητα ηλεκτρονικών και φυσικών πωλήσεων.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6981174334


Εταιρία αναζητεί προσωπικό ειδικότητας ηλεκτρολόγου για μόνιμη απασχόληση στην εταιρεία (και για πρακτική).

Το αντικείμενο της εταιρείας είναι ο σχεδιασμός – παραγωγή – εγκατάσταση και συντήρηση εξοπλισμού φωτεινής σηματοδότησης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα μας www.ecophos.gr .
Ντούκας Φώτης – Dukas Fotis
Tel:  +30 210 98 44 353
Fax: +30 210 98 44 353

Tel:  +30 697 07 48 819

Skype: fotis.dukas
Εταιρεία που εδρεύει στη Κηφισια και έχει ως αντικείμενο το φωτισμό(ιδιαίτερα φωτιστικά, εσωτερικού/εξωτερικού χώρου), ενδιαφέρεται για πρακτικά ασκούμενο του τμήματος τεχνικός ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, άτομο να γνωρίζει από το φωτιστικά και ταυτόχρονα να είναι και στην αποθήκη να ελέγχει τα φωτιστικά πριν αποχωρήσουν από την εταιρεία.
LOGO